Life Fitness loopband

Waarom kiezen voor een Life Fitness loopband? Life Fitness is het loopbandenmerk binnen de fitnesswereld! De loopbanden zijn zeer stijvol, functioneel en hebben een zeer goede reputatie op het gebied van de nieuwste technologiën. Wereldwijd hebben sportscholen de keuze uit tientallen verschillende merken loopbanden maar ze kiezen vrijwel altijd voor Life Fitness. Deze dominantie heeft Life Fitness ook op de particulieren markt. Met de professionele lijn voor particulieren leveren ze kwaliteit loopbanden.

Wat is het verschil tussen een Life Fitness loopband en een loopband van een ander merk?

- De loopbanden van Life Fitness zijn zwaarder dan andere merken loopbanden. Het gewicht van een loopband geeft een indicatie over de kwaliteit. Zwaardere loopbanden zijn voorzien van meer staal en zorgen voor meer stabiliteit.
- De motor van de loopband is ontzettend sterk. Andere merken hebben ook modellen met een degelijke motor maar het vermogen van Life Fitness halen zij niet. Met een beetje pech kan een mindere motor maar enkele jaren mee.  Uiteindelijk zult u zien dat u meer kwijt bent. Investeer dus in een motor en beleef 15 jaar hardloopplezier!
- Het loopoppervlak is doorgaans groter dan dat van de andere merken loopbanden. Een groter loopoppervlak vergroot het comfort en voorkomt ongevallen. Een breder oppervlak is ook aan te bevelen voor de wat oudere mensen.

Wij werken al ruim 10 jaar samen met Life Fitness en zijn officieel dealer. Op zoek naar een Lifefitness loopband? Kijk dan eens naar de verschillende modellen: Life Fitness loopband T5,  Life Fitness loopband F1,  Life Fitness loopband F3, Life Fitness Club series loopband en de LifeFitness loopband Platinum Club Series.  Bekijk ook de gebruikte loopbanden van Life Fitness.

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Life Fitness loopband

Print