Circuit series

Krachtapparatuur circuit series is de perfecte oplossing voor sporters die op zoek zijn naar de beste fitnessapparaten voor krachttraining. De circuit series geven een complete work out waarbij het hele lichaam optimaal wordt getraind.

Lees verder

Circuit series
Sorteren

     

Er zijn geen resultaten voor deze selectie

Gepatenteerd weerstandsmechanisme

Met de circuit series kunnen meerdere doelgroepen worden getraind die de oefening effectiever maakt. Waarom gebruik maken van een apparaat dat alles een beetje traint in plaats van een fitnessapparaat dat specifieke spiergroepen maximaal benut? De circuit series van Life Fitness komen in verschillende modellen. Van de triceps press tot de seated row, we hebben alles in huis!

Wat de krachtapparatuur circuit series uniek in zijn soort maakt is de revolutionaire techniek. In tegenstelling tot andere krachtapparatuur maakt de circuit series van Life Fitness geen gebruik van gewichten, maar van een gepatenteerd weerstandsmechanisme. Dit bespaart niet alleen op ruimte, maar ook op kosten. Daarnaast is de circuit series geschikt voor sporters van verschillende niveaus. Het innovatieve weerstandsmechanisme maakt dit fitnessapparaat geschikt voor zowel beginners als gevorderden, aangezien de weerstand stap voor stap een klein beetje wordt verhoogd. Dit houdt de bewegingen soepel en werkt u langzamerhand naar een hoger niveau.

Op Fitness24 vindt u de krachtapparatuur circuit series van Life Fitness. Hiermee kiest u voor kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid en belangrijker nog: effectiviteit. Werk aan dat gewenste lichaam op uw eigen niveau met behulp van krachtapparatuur circuit series.

Home | Krachtapparatuur > Circuit series

Print