Kangoo Jumps Beoordelingen

Kangoo Jumps

Kangoo Jumps zijn de ultieme vorm reboundtraining. De schoenen van dit merk mogen er wellicht bizar uitzien, maar u kunt zich niet voorstellen hoe goed het is voor uw gezondheid.

Deze schoenen zijn oorspronkelijk ontworpen voor joggers om belasting op de gewrichten te verminderen. Al snel werd duidelijk dat Kangoo Jumps meer waren dan dat. Of u nu een casual jogger, een marathonloper of gezondheidsfreak bent, deze schoenen bieden een unieke loopervaring.

Waar hardloopschoenen tekort schieten in het beschermen van uw lichaam doen Kangoo Jumps dat wel. Het is onvoorstelbaar hoeveel gezondheidsvoordelen deze schoenen bieden. Uit wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat Kangoo Jumps belasting op uw lichaam met wel tachtig procent verminderen. Stop dus met zorgen maken over uw enkels, knieën, schenen, heupen en rug. Een Zwitserse wetenschapper heeft namelijk bewezen dat de schoenen een van de problemen met pronatie bij hardloopschoenen wel corrigeert. Dat wil zeggen dat de schokken die uw onderbenen opvangen tijdens het hardlopen extreem worden vermindert. De enorme belastingvermindering resulteert in een langer uithoudingsvermogen, gezien het lichaam minder hoeft op te vangen en zich kan richten op de ademhaling.

Kangoo Jumps bieden alle mogelijke voordelen van reboundtraining, wat de afgelopen jaren uitvoerig is onderzocht. Zo is reboundtraining de meest doeltreffende en efficiënte vorm van lichaamsbeweging die tot nu toe door de mens is bedacht. Waar wacht u dus nog op? Op Fitness24 hebben wij tegen de scherpste prijzen een veelzijdig assortiment van Kangoo Jumps.


Lees meer over Kangoo Jumps >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Kangoo Jumps gemiddeld met een 8,44 in de 9 reviews hieronder :

Kangoo Jumps XR3 zwart geel

Kangoo Jumps XR3 zwart geel

Kangoo Jumps XR3 zwart geel 1 10 7 Anneke 2015-01-21

Bestelling was dik in orde. Alleen door waarschijnlijk de sinterklaasdrukte kwam de bestelling een aantal dagen later dan waar ik op hoopte.

Bekijk hier het product Kangoo Jumps XR3 zwart geel >

Kangoo Jumps XR3 zwart geel

Kangoo Jumps XR3 zwart geel

Kangoo Jumps XR3 zwart geel 1 10 7 Karen 2015-03-20

De bestelling was er sneller dan verwacht! Topservice!

Bekijk hier het product Kangoo Jumps XR3 zwart geel >

Kangoo Jumps XR3 zwart geel

Kangoo Jumps XR3 zwart geel

Kangoo Jumps XR3 zwart geel 1 10 10 JUANITA 2015-04-11

TOP! Zaterdag besteld, donderdag aan huis geleverd. Alles in goede staat, correcte afhandeling! Proficiat

Bekijk hier het product Kangoo Jumps XR3 zwart geel >

Kangoo Jumps XR3 zwart oranje

Kangoo Jumps XR3 zwart oranje

Kangoo Jumps XR3 zwart oranje 1 10 10 J.E 2014-03-19

Ik ben 100 % tevreden . Beank voor de deze site .snelle zorgen.

Bekijk hier het product Kangoo Jumps XR3 zwart oranje >

Kangoo Jumps XR3 Special Edition zwart roze

Kangoo Jumps XR3 Special Edition zwart roze

Kangoo Jumps XR3 Special Edition zwart roze 1 10 8 2015-01-21

Helemaal tevreden, snelle levering en de kangoo jumps zijn super!

Bekijk hier het product Kangoo Jumps XR3 Special Edition zwart roze >

Kangoo Jumps XR3 Special Edition zwart

Kangoo Jumps XR3 Special Edition zwart

Kangoo Jumps XR3 Special Edition zwart 1 10 8 Piet van der Voort 2017-02-04

<p>geweldig om mee te lopen . ik kon wegens een zeer hardnekkige kuitblessure niet meer lopen en het gaat nu weer prima. geen enkel probleem . gr Piet</p>

Bekijk hier het product Kangoo Jumps XR3 Special Edition zwart >

Kangoo Jumps Powershoe zilver blauw

Kangoo Jumps Powershoe zilver blauw

Kangoo Jumps Powershoe zilver blauw 1 10 8 Thijs Janssen 2015-01-22

Zag ze op tv en kon ze nergens zo goedkoop bestellen als bij triathlonaccessoires.nl, erg leuk om te doen en werkt ook perfect!!

Bekijk hier het product Kangoo Jumps Powershoe zilver blauw >

Kangoo Jumps Powershoe Special Edition zilver roze

Kangoo Jumps Powershoe Special Edition zilver roze

Kangoo Jumps Powershoe Special Edition zilver roze 1 10 8 Sandra de Reus 2015-02-03

Dochter heeft ze gekocht van haar verjaardagsgeld en ze is er hartstikke blij mee. Veren erg stug dus zoals de omschrijving aangeeft, 1 veer per kant van tussen gehaald.

Bekijk hier het product Kangoo Jumps Powershoe Special Edition zilver roze >

Kangoo Jumps PRO7 zwart grijs rood

Kangoo Jumps PRO7 zwart grijs rood

Kangoo Jumps PRO7 zwart grijs rood 1 10 10 maja struik 2015-07-08

ik ben erg tevreden over mijn kangoo pro7 zitten goed om mijn voet en de vering is super had eerst een m om te oefenen maar deze waren te ruim en schoof ik er iedere keer in toen een s blauw-groen zaten goed maar bij de veren had ik het gevoel of ik de grond raakte dus vandaar de pro 7 we krijgen les en onze lereres vroeg al waar ik besteld had omdat de pro 7 maat s maar moeilijk te bestellen is en jullie zijn ook nog eens de goedkoopste dus heb ik nog spullen nodig bestel ik dus zeker bij jullie maja

Bekijk hier het product Kangoo Jumps PRO7 zwart grijs rood >

Home | Merken > Kangoo Jumps > Beoordelingen

Print