Infrasmart

Een InfraSmart infrarood cabine ontspant u even aan de drukte van alledag, terwijl de weldadige warmte diep doordringt in uw lichaam.

Door een samenspel van straling en temperatuur wordt een optimaal effect bereikt voor uw lichaam. Dit effect wordt versterkt doordat alle InfraSmart infraroodcabines gemaakt zijn van Canadeed Red Cedar Hout en er gebruik wordt gemaakt van Incoloy stralers in plaats van keramische stralers. Daarnaast is een InfraSmart infrarood cabine energiezuinig, heeft weinig ruimte nodig en is eenvoudig te plaatsen.

Ondanks de hoge eisen die we aan onze infrarood cabines stellen, zijn we toch in staat gebleken om verdere verbeteringen door te voeren. Daarom presenteren wij met trots onze nieuwe modellen.

Door aan de rechterzijde op de diverse onderdelen in de cabine te klikken, worden deze vergroot weergegeven.

Infrasmart
Sorteren

     

Infrasmart infraroodcabine JK 160 4 persoons (showroommodel) 40% Korting Infrasmart infraroodcabine JK 160 4 persoons (showroommodel) (INFJK160)

Infrasmart infraroodcabine JK 160 4 persoons cabine is een hoogkwaliteits Red Ceder cabine met drie glazen portalen aan de voorzijde voor een zeer ruimtelijk gevoel en is uitgevoerd met 6 infrarood elementen (Incoloy).Dit betreft een showroommodel uit onze showroom in Volkel.

€4.699,95

€2.799,95

  uw voordeel €1.900,- (incl. BTW)

Home | Merken > Infrasmart

Print