Life Fitness armfietsen

De Life Fitness armfietsen brengen variatie in uw work out en zijn perfect voot HIIT trainingen. (Onderaan deze pagina wordt de Life Fitness HIIT training uitgelegd). Een Life Fitness armfiets of upper cycle gebruikt alle bekende en bewezen principes van de roeitrainer en focust de effecten op uw bovenlichaam en Core. Het is belangrijk om uw romp (Core) voldoende te trainen om een goede rompstabiliteit te creëren (core stability).

Bekijk meer producten van Life Fitness

Lees verder

Armfietsen
Sorteren

     

Life Fitness UpperCycle GX Ergometer + Installatie Life Fitness UpperCycle GX Ergometer (LFUPPERGX)

De Life Fitness UpperCycle GX Ergometer brengt vartiatie in uw work out en is perfect voot HIIT trainingen.
Gebruikt alle bekende en bewezen principes van de roeitrainer en focust de effecten op uw bovenlichaam. Handig voor iedereen die wil werken aan zijn bovenlichaam zonder gewichten op te tillen, maar ook erg geschikt voor mensen die herstellen van blessures en specifieke spieren willen trainen. De Life Fitness UpperCycle GX upper body ergometer heeft 10 weerstandniveau's. Op het uitgebreide LCD display ziet u o.a. Tijd, Snelheid, Afstand en Calorieverbruik. - Speciaal gebouwd voor Crossfit
- Geschikt voor Hi Intensity trainingen (HIIT)
- Toegankelijk voor rolstoelen
- 10 weerstandlevels
- uitbreide trainingscomputer
- maximaal gebruikersgewicht 150 KG

€3.295,-

 (incl. BTW)

De Life Fitness armtrainer is ideaal voor iedereen die wil werken aan zijn of haar bovenlichaam zonder gewichten op te tillen maar ook erg geschikt voor mensen die herstellen van blessures en specifieke spieren willen trainen.

Life Fitness HIIT armfietstraining is een korte training met een interval karakter. Een Life Fitness HIIT training gaat als volgt: allereerst zorg je voor een goede warming-up door middel van het Life Fitness warming up programma. Zodra je lichaam opgewarmd is, ga je starten met de HIIT training.

Er zijn vele mogelijkheden om een Life Fitness HIIT training uit te voeren, een vaak gebruikt HIIT programma gaat als volgt: Begin met een interval training op de Life Fitness armtrainer, waarbij je versnelt naar 80-90 procent van je maximale vermogen. Vervolgens neem je één of twee minuten de tijd om je hartslag en ademhaling te laten herstellen. Vervolgens versnel je weer voor een minuut. Dit proces herhaal je totdat je de 15-20 minuten voltooid hebt.

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Hometrainers > Armfietsen

Print