DKN Technology Trilplaten

DKN Technology trilplaten maken sporten een stuk leuker! Hoe sporten leuker kan worden gemaakt? Waarom ploegen op een krachtstation, terwijl u kunt kiezen voor een eenvoudige manier van inspanning?Verwar eenvoudig absoluut niet met non-effectief.

Bekijk meer producten van DKN Technology

Lees verder

Trilplaten
Sorteren

     

DKN trilplaat XG-5 + Installatie DKN trilplaat XG-5 (20184)

Het gepatenteerde "personal coach system" van de DKN trilplaat XG-5 biedt een constante vibratie aan elke gebruiker en verbetert de kwaliteit en duurzaamheid van de trilplaat.  

€1.195,-

 (incl. BTW)

DKN XG-10 Pro trilplaat + Cadeau + Installatie DKN XG-10 Pro trilplaat (DKNXGPRO)

De DKN XG-10 Pro trilplaat is DKN's nieuw model dat intensieve vibratie training toegankelijk en betaalbaar maakt.  Het unieke, gestroomlijnde design, en de compacte afmetingen van het toestel, neemt minder plaats in, passen in elke fitness studio of wellness centrum.

€1.999,-

 (incl. BTW)

Trillingen op zeer hoge snelheid

Een trilplaat is wel degelijk effectief. Het lichaam wordt alleen op een andere manier getraind. Waar u normaal kracht moet zetten of de conditie het werk laat doen, hoeft dit op een trilplaat niet. Op een trilplaat wordt het lichaam namelijk gestimuleerd door trillingen. Een DKN Technology trilplaat geeft trillingen af op zeer hoge snelheid. Doordat het lichaam deze continue stroming van trillingen meekrijgt, wordt er een samentrekkingsreflex ontwikkeld. In eenvoudigere termen: het lichaam trekt zich samen, ontspant, trekt samen, ontspant en dit proces wordt op zeer hoge snelheid herhaald. Bij DKN Technology trilplaten is er de mogelijkheid om te kiezen tussen frequenties en zelfs een speciaal intervalprogramma, waardoor het lichaam in fases wordt gestimuleerd. In feite hetzelfde principe als intervaltraining op een loopband. Wat een DKN Technology trilplaat nu zo bijzonder maakt? Dit merk is niet alleen wereldwijd bekend, maar heeft deze bekendheid te danken aan het bijzondere productieproces. Er wordt niet enkel gedacht aan functionaliteit, maar ook aan design. De apparatuur ziet er fraai uit en bespaart ook nog eens op ruimte! Wacht niet langer en koop vandaag nog een DKN Technology trilplaat.

Home | Trilplaten

Print