DKN Technology Beoordelingen

DKN Technology

DKN Technology biedt u kwaliteit in een fraai jasje. Fitnessapparatuur hoeft niet enkel functioneel ontworpen te zijn. Een groot apparaat mag er ook best mooi uitzien. DKN Technology heeft de perfecte combinatie gevonden tussen functionaliteit en design.

Dit Belgische merk is niet alleen groots in Nederland en België, maar wereldwijd. DKN Technology levert over de hele wereld vele fitnessproducten voor zowel sportscholen als thuisconsumenten. Wat het merk internationaal bekend maakt? De producten worden gemaakt volgens een vast patroon; een combinatie van industrial design, esthetiek en kwaliteit. U krijgt fitnessapparatuur met een ergonomisch verantwoord ontwerp van zeer hoogstaande kwaliteit. Dat allemaal ook nog eens tegen een scherpe prijs!

DKN Technology biedt u een veelzijdig aanbod aan producten om een persoonlijke home gym te creëren. Fitnessapparatuur mag dan wel prijzig zijn, maar een goede investering werpt zijn vruchten af. Met de fitnessproducten van DKN komt met de juiste training snel in vorm. Kies een trainingsschema dat goed bij u past en DKN zal ervoor zorgen dat uw botten en gewrichten zo min mogelijk excessieve belasting ondervinden.

Op Fitness24 kunt u vele fitnessapparatuur kopen van dit merk. Van hometrainers tot loopbanden, krachtstations, trilplaten en zelfs haltersets. Kies voor gebruiksvriendelijk, functioneel, effectief en een mooi design met DKN Technology.


Lees meer over DKN Technology >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van DKN Technology gemiddeld met een 8,33 in de 12 reviews hieronder :

DKN roeitrainer R-310 (R310)

DKN roeitrainer R-310 (R310)

DKN roeitrainer R-310 (R310) 1 10 8 Peter 2012-11-07

Mooi en degelijk apparaat, zeker qua prijs/kwaliteit en de mogelijkheden die er op zitten. Het enige minpunt is dat ie niet geheel geluidsloos is (rolllers van het zitje), wat ik eigenlijk wel verwacht had.

Bekijk hier het product DKN roeitrainer R-310 (R310) >

DKN roeitrainer R-310 (R310)

DKN roeitrainer R-310 (R310)

DKN roeitrainer R-310 (R310) 1 10 8 2014-02-06

Super apparaat. makkelijk in elkaar te zetten en werkt goed.

Bekijk hier het product DKN roeitrainer R-310 (R310) >

DKN halterset 24 kg

DKN halterset 24 kg

DKN halterset 24 kg 1 10 9 Aril van Berslo 2012-11-01

Snel geleverd, leuk verrassingspakketje erbij en geweldige dumbels. Handig verstelbaar en mooi om te zien.

Bekijk hier het product DKN halterset 24 kg >

DKN verstelbare halterset 24 kg (20189)

DKN verstelbare halterset 24 kg (20189)

DKN verstelbare halterset 24 kg (20189) 1 10 8 Wesley Kock 2014-06-14

De set bevalt prima en de levering was snel in orde, bezorging binnen een dag.

Bekijk hier het product DKN verstelbare halterset 24 kg (20189) >

DKN Dumbbellset Hexa 2 x 30 KG

DKN Dumbbellset Hexa 2 x 30 KG

DKN Dumbbellset Hexa 2 x 30 KG 1 10 4 Johan 2015-01-18

Ik vind de prijs/kwaliteitsverhouding niet gunstig. Heb ze dan ook teruggestuurd.

Bekijk hier het product DKN Dumbbellset Hexa 2 x 30 KG >

DKN Technology hometrainer Ergometer AM-5i

DKN Technology hometrainer Ergometer AM-5i

DKN Technology hometrainer Ergometer AM-5i 1 10 9 Tom Vos 2015-01-20

Zou eigenlijk ook wel een 10 kunnen zijn. Immers alles is goed en keurig afgeleverd. Maar ja , een 10 ziet er wellicht overdreven en gemaakt uit. Ikzelf was niet thuis , maar omdat de vervoerder mij persoonlijk belde, kon ik hem melden dat de buren dit in ontvangst konden nemen. Voor de daadwerkelijke aankoop van de DKN 5i heb ik Sanden twee maal telefonisch benaderd met vragen die netjes en helder werden beantwoord. Ik zal Sanden zonder meer aanbevelen.

Bekijk hier het product DKN Technology hometrainer Ergometer AM-5i >

DKN Technology hometrainer Ergometer AM-5i

DKN Technology hometrainer Ergometer AM-5i

DKN Technology hometrainer Ergometer AM-5i 1 10 9 peter 2015-02-20

Prima fiets! Vooral de apps zijn geweldig, dit werkt erg motiverend. Stil tijdens het fietsen. Makkelijk in elkaar te zetten. Geen tegenwind!

Bekijk hier het product DKN Technology hometrainer Ergometer AM-5i >

DKN technology crosstrainer XC 140i

DKN technology crosstrainer XC 140i

DKN technology crosstrainer XC 140i 1 10 10 Leo en Nantsje 2015-01-28

Gedegen advies. Scherp geprijsd en snel geleverd. Enige minpuntje de tracingcode werkte niet, maar na een belletje was dat ook opgelost. ZEKER EEN AANRADER.

Bekijk hier het product DKN technology crosstrainer XC 140i >

DKN roeitrainer R-400

DKN roeitrainer R-400

DKN roeitrainer R-400 1 10 8 Rutten Steve 2016-12-22

Fijn toestel, veel mogelijkheden, alles wat je van een roeitoestel kan verwachten.

Bekijk hier het product DKN roeitrainer R-400 >

DKN Crossfit Half Rack

DKN Crossfit Half Rack

DKN Crossfit Half Rack 1 10 9 Eddy 2015-03-31

Perfect rek voor de kleine ruimte. Het kwam aangeleverd in 1 pakket, dat is wel zwaar/onhandig tillen, zorg dat iemand je hierbij even kan helpen. Het in elkaar schroeven is door een persoon te doen, maar als iemand even kan assisteren is dat wel een pre. verder fluitje van een cent. Het meeste staat hier wel in de specificaties, maar ik zal in deze review even wat aanvullen. De hoogte is 2.16 en de breedte 1.17 buitenkant "bar hooks" gemeten, dat betekend dat je een barbell nodig hebt met die binnenafmeting! Ik gebruik een olympische 50mm boring barbell van 185cm met een binnen afmeting van 127cm. hierdoor heb ik een ruime afleg mogelijkheid (5cm aan elke kant) en heb ik minder breedte ruimte nodig als een standaard 220cm. Het geheel (dus met de schijfpennen) is inderdaad 1.61 De gebruikte buizen meten 6x6cm met 2,7cm gaten voor de steunen. Het opbergsysteem voor de schijven bestaan uit acht 30mm boring stalen pennen. Bijgeleverd zijn acht plastic adapters voor 50mm schijven (en dat is mooi meegenomen, want dezen zijn los verkrijgbaar best prijzig) ook hier is prima meegedacht aan de hardcore sporter, want er is voldoende ruimte om met een 5kg schijf te beginnen, om vervolgens 10kg, 15kg en 20kg er onder te hangen. Eenmaal dat gewicht erop en het geheel staat als een huis! Mocht je (nog) niet over zoveel gewichten beschikken, is er een mogelijkheid om het rek in de vloer te verankeren d.m.v. schroefgaten. Maar ook zonder gewichten zal het rek nooit omvallen. Het verwisselen van de spotters en steunen gaat erg makkelijk tijdens het trainen, zonder al te veel lawaai. Voor mij is dit een uitstekende oplossing voor een slaapkamer gym. Ik geef dit half-rack 9/10 sterren!

Bekijk hier het product DKN Crossfit Half Rack >

DKN speedbike X-Run demo

DKN speedbike X-Run demo

DKN speedbike X-Run demo 1 10 9 rob vd meulenhof 2015-10-27

Al meerdere keren hier apparaten gekocht,altijd een hele goede services gehad. Echt super.

Bekijk hier het product DKN speedbike X-Run demo >

DKN technology crosstrainer XC-140i

DKN technology crosstrainer XC-140i

DKN technology crosstrainer XC-140i 1 10 9 Patrick 2014-01-31

Na lang zoeken en goed vergelijken hebben we uiteindelijk besloten om voor de XC-140i crosstrainer van DKN Technology te gaan. En dat blijkt een hele goede keuze te zijn geweest! We hebben lang in een sportschool gesport en zijn gewend geraakt aan de professionele apparatuur. Voor thuisgebruik wilde we nu ook een goede, stabiele en degelijke crosstrainer hebben met veel functies zoals we dat gewend waren. De XC-140i voldoet daarmee helemaal aan onze verwachtingen! Met een vliegwiel van 18kg is de crosstrainer heel stabiel en geeft behoorlijk veel weerstand! Daarnaast is de crosstrainer muisstil, geen gepiep en gekraak. Dan natuurlijk de tablet functie, wat is dat gaaf zeg! Wie van gadgets houdt zal met de XC-140i helemaal in zijn/haar nopjes zijn! Wij hebben zelf een Android (Samsung tab2 10.1). Na het downloaden, installeren en opstarten van de app vraagt de tablet om een bluetooth connectie te maken met de crosstrainer. Druk op JA en hij vind de crosstrainer binnen enkele seconden en voor je het weet is de connectie gemaakt. Dit is even wat anders dan de blokkerige zwart/wit schermen die we gewend zijn van cardio apparatuur! De app ziet er mooi en verzorgd uit en er zijn tal van uitdagingen. Naast een flink aantal programma's kun je er ook voor kiezen om verschillende routes af te leggen in de wereld, bijvoorbeeld Manhattan in New York of verschillende routes in Europa! Wat overigens niet direct op de foto's is te zien, is dat de crosstrainer een eigen 'computer/dashboard' heeft. Op de foto's ligt de iPad daar namelijk op. Met de eigen eenvoudige 'computer/dashboard', welke een mooie heldere witte verlichting heeft, kun je ook verschillende programma's instellen en met de knoppen daaronder kun je de keuzes hiervoor maken of eventueel met de hand de weerstand zwaarder/lichter zetten. Uiteraard is het met een tablet (Android/iPad) toch wel een stuk leuker! Bovendien kun je met je tablet tegelijkertijd muziek luisteren, tv of films kijken. Ideaal! Nadelen hebben we nog niet echt gevonden. Wij zijn zelf niet heel zwaar (onder de 80kg), maar ik kan me voorstellen als er zware personen (rond de 100kg of meer) gebruik maken van deze crosstrainer dat ie wel wat meer instabiliteit en geluid kan geven. Het blijft natuurlijk wel een crosstrainer voor thuisgebruik en die zijn lichter dan de professionele crosstrainers van de sportschool.

Bekijk hier het product DKN technology crosstrainer XC-140i >

Home | Merken > DKN Technology > Beoordelingen

Print