Casall

Casall is een dynamisch, innovatief en toonaangevend wereldwijd merk van fitnessartikelen en sportkleding. Het merk komt oorspronkelijk uit Zweden en is daar, naast Nike en Adidas het derde merk op het gebied van fitness- en hardloop kleding.

Het bedrijf is in 1980 opgericht door Carl-Axel Surteval en heeft het bedrijf inmiddels uitgebouwd tot een van de grootste sportmerken in Zweden. De sportkleding van Casall is ontwikkeld door experts uit het vakgebied, die met zorg en gevoel voor toonaangevende vormgeving de kleding ontwikkelen.

Dit resulteert in een ultieme pasvorm en de trendsettende stijl waar Casall bekend om staat. Het assortiment fitnessartikelen is zeer uitgebreid. Het onderscheid zich door de hoge kwaliteit en de duidelijke en inspirerende instructievideo's, die van ieder product gemaakt zijn.

Tevens is er de Casall app die tekst en uitleg geeft over welke oefeningen er met een product gedaan kunnen worden. De gebruiker koopt dus niet alleen een trainingsproduct, maar krijgt er een personal coach bij.

Casall
Sorteren

     

Casall Pressure Point Bal 73009 Casall Pressure Point Bal 73009 (730099011-VRR)

De Casall Pressure Point Bal 73009 is een speciaal ontworpen bal die de diepste spieren bereikt en extra doorbloeding kan geven in eventuele knooppunten. Zorgt voor ontspanning in de moeilijkst bereikbare spieren. Met uw eigen gewicht kunt u zelf de intensiteit zelf bepalen. -Doorsnede ca 7 CM

€12,95

 (incl. BTW)

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > Casall

Print