Bruce Lee Beoordelingen

Bruce Lee

Bruce Lee vond dat veel beoefenaars van oosterse vechtkunsten te veel tijd besteedden aan vorm en techniek, en niet genoeg aan hun fysieke conditie.

Bruce begon drie belangrijke aspecten van 'totale fitheid' te combineren in zijn trainingsroutine: spierkracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit. Deze aspecten zijn volgens hem zeer belangrijk om het uitoefenen van een vechtsport optimaal te kunnen uitvoeren.


Lees meer over Bruce Lee >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Bruce Lee gemiddeld met een 8,89 in de 9 reviews hieronder :

Bruce lee halterbank olympic bench dragon deluxe

Bruce lee halterbank olympic bench dragon deluxe

Bruce lee halterbank olympic bench dragon deluxe 1 10 9 Bastijn 2014-10-08

Zeer tevreden met deze halterbank, erg veel trainingsopties en voelt erg stevig aan. Halterbank was erg snel thuis waar ik ook mijn complimenten voor wil geven.

Bekijk hier het product Bruce lee halterbank olympic bench dragon deluxe >

Bruce Lee Bokszak 120 cm Bisonyl 14BLSBO070

Bruce Lee Bokszak 120 cm Bisonyl 14BLSBO070

Bruce Lee Bokszak 120 cm Bisonyl 14BLSBO070 1 10 7 Joep de Wijs 2015-10-21

Bokszak is meest prijs voordelig. Had er niet al te hoge verwachtingen van maar toen hij in huis kwam was ik verbaast van de kwaliteit en robuustheid!

Bekijk hier het product Bruce Lee Bokszak 120 cm Bisonyl 14BLSBO070 >

Bruce Lee Boksbal op standaard 14BLSBO055

Bruce Lee Boksbal op standaard 14BLSBO055

Bruce Lee Boksbal op standaard 14BLSBO055 1 10 9 Ilse 2015-01-21

Prijs / Kwaliteit verhouding heel goed!

Bekijk hier het product Bruce Lee Boksbal op standaard 14BLSBO055 >

Bruce Lee Vrijstaande Bokszuil 14BLSBO073

Bruce Lee Vrijstaande Bokszuil 14BLSBO073

Bruce Lee Vrijstaande Bokszuil 14BLSBO073 1 10 10 yvonne 2015-03-04

Goede communicatie over het niet voorradig zijn van het bestelde artikel!

Bekijk hier het product Bruce Lee Vrijstaande Bokszuil 14BLSBO073 >

Bruce Lee Vrijstaande Bokszuil 14BLSBO073

Bruce Lee Vrijstaande Bokszuil 14BLSBO073

Bruce Lee Vrijstaande Bokszuil 14BLSBO073 1 10 10 Ido Brughuis 2016-11-15

<p>Aangezien wij thuis geen geschikte plek hebben om een bokszak op te hangen, hebben we (op advies via de telefoon) gekozen voor deze staande bokszak. We hebben de onderkant gevuld met zand en hij staat als een huis! Kunnen er heerlijk op los gaan. Wanneer ik de prijs-kwaliteit vergelijk met andere vrij staande bokszuilen is deze de beste!</p>

Bekijk hier het product Bruce Lee Vrijstaande Bokszuil 14BLSBO073 >

Bruce Lee Vrijstaande Bokszuil 14BLSBO073

Bruce Lee Vrijstaande Bokszuil 14BLSBO073

Bruce Lee Vrijstaande Bokszuil 14BLSBO073 1 10 9 Antoon Kamst 2016-04-19

<p>Via de telefoon al mijn vragen netjes beantwoord, na bestelling bokspaal de volgende dag in huis. zeer tevreden over de aankoop</p>

Bekijk hier het product Bruce Lee Vrijstaande Bokszuil 14BLSBO073 >

Bruce Lee Vrijstaande Bokszuil 14BLSBO073

Bruce Lee Vrijstaande Bokszuil 14BLSBO073

Bruce Lee Vrijstaande Bokszuil 14BLSBO073 1 10 8 Y. Aalders 2015-11-27

<p>heb deze bokspaal nu ongeveer 2 maanden in gebruik en kan hier heerlijk op trainen. omdat ik nergens gemakkelijk en goed een bokszak kon ophangen voor dit model gekozen. goedkoopste via internet en ben al wel eens bij sanden in de winkel geweest voor fietskleding, dus wist bij wie ik kocht</p>

Bekijk hier het product Bruce Lee Vrijstaande Bokszuil 14BLSBO073 >

Bruce Lee Vrijstaande Bokszuil 14BLSBO073

Bruce Lee Vrijstaande Bokszuil 14BLSBO073

Bruce Lee Vrijstaande Bokszuil 14BLSBO073 1 10 9 Christel 2017-08-01

De bokszuil is makkelijk zelf te monteren, hij is netjes en van stevige kwaliteit.

Bekijk hier het product Bruce Lee Vrijstaande Bokszuil 14BLSBO073 >

Bruce Lee Vrijstaande Bokszuil 14BLSBO073

Bruce Lee Vrijstaande Bokszuil 14BLSBO073

Bruce Lee Vrijstaande Bokszuil 14BLSBO073 1 10 9 Christel Lauwerysen 2017-08-02

Prijs - kwaliteit - beschrijving website komen overeen. Makkelijke montage en vriendelijke klantendienst, heb het dan ook nog snel ontvangen.

Bekijk hier het product Bruce Lee Vrijstaande Bokszuil 14BLSBO073 >

Home | Merken > Bruce Lee > Beoordelingen

Print