Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en acties! Meld u nu aan voor onze digitale nieuwsbrief en maak deze maand kans op een waardebon t.w.v. €100,-. Te besteden in onze webshops.
Kans op een €100,-waardebon
Aanmelden voor onze nieuwsbrief
* Verplicht(e) veld(en)
Nee, Bedankt! X

Bremshey Trilplaten

Bremshey trilplaten geven de workouts waar u al tijden naar op zoek bent. Neem afscheid van de sessies op krachtapparatuur en crosstrainers waar u eigenlijk helemaal geen zin in heeft en kies voor een trilplaat. Waarom u een trilplaat in huis moet halen?

Bekijk meer producten van Bremshey

Lees verder

Trilplaten
Sorteren

     

Bremshey trilplaat Control gebruikt 60% Korting + Installatie Bremshey trilplaat Control gebruikt (BRTRILCONTROL)

Met de Bremshey trilplaat Control gebruikt is trillingstraining vooral gericht op versterking van de spieren. Dit gebruikte model is nog zo goed als nieuw. In deze training wordt gebruik gemaakt van de spierreflexen en wordt een groter gedeelte van de spiervezels aangespannen dan bij reguliere krachttraining.

€998,95

€399,-

  uw voordeel €599,95 (incl. BTW)

Trillingen op hoge snelheid

Als u geen fan bent van alle andere fitnessapparatuur, zoals krachtstations, loopbanden en hometrainers, is een trilplaat een perfecte vervanger. U heeft niet te maken met gewichten of objecten waar u kracht voor moet zetten, maar enkel met trillingen. Ook Bremshey trilplaten maken gebruik van de revolutionaire triltechniek. Wat hieronder wordt verstaan? Dit fitnessmiddel geeft trillingen op hoge snelheid af, waardoor de spieren in het lichaam continu worden gestimuleerd om samen te trekken en vervolgens te ontspannen. Dit proces wordt op hoge snelheid keer op keer herhaald. Bij normale bewegingen komt dit zo’n een tot twee keer per seconde voor, maar bij een trilplaat gebeurt dit wel tot vijftig keer per seconde. Of u hier iets van merkt? Hoe sneller de trillingen, hoe sneller u uw spieren voelt samentrekken. Bremshey trilplaten geven u dus niet alleen de gewenste workout, maar ook de gewenste resultaten. Overtuigd van het succes? Kies voor hoogstaande kwaliteit in een mooi en compact jasje met Bremshey trilplaten.

Home | Trilplaten

Print