BH Fitness Trilplaten

BH Fitness trilplaten zullen sporten een stuk comfortabeler en makkelijker maken. Verwar makkelijker niet met non-intensief, want dat is een trilplaat absoluut niet!Een trilplaat mag er wellicht dan niet zo spannend uitzien, maar het is de werking wat dit fitnessapparaat zo uniek maakt.

Bekijk meer producten van BH Fitness

Lees verder

Trilplaten
Sorteren

     

BH Fitness trilplaat Vibroboost GS SE + Installatie BH Fitness trilplaat Vibroboost GS SE (BYV30SRS)

De BH Fitness trilplaat Vibroboost GS SE met GSR Graphics display en 2 AC motoren van 200W is geschikt voor professioneel gebruik. De Vibroboost GS trilplaat helpt u celulitis tegen te gaan en garandeert intensieve trainingsmogelijkheden met de veelheid aan programma's waarover het beschikt.

€2.599,-

 (incl. BTW)

BH Fitness massage apparaat Tactile Tonic 12% Korting BH Fitness massage apparaat Tactile Tonic (BG225)

Het BH Fitness massage apparaat Tactile Tonic is ontworpen om diverse soorten massage te geven aan verschillende delen van het lichaam zoals het verminderen van cellulitis op de dijen en de heupen, het verstevigen van de billen of het ontspannen van de rug- en schouderspieren.

€399,-

€349,-

  uw voordeel €50,- (incl. BTW)

BH Fitness trilplaat Combo Duo + Installatie BH Fitness trilplaat Combo Duo (BYV56)

U heeft waarschijnlijk gehoord van de ongekende populariteit van de trilplaat op dit moment? Tot nu toe waren trilplaten vrijwel onbetaalbaar voor thuisgebruik. Echter nu is er de BH Fitness trilplaat Combo Duo die u een uiterst uitgebreide trilplaat biedt voor thuisgebruik en voor een vriendelijke prijs. Als je serieus met je lichaam bezig bent en je wil echt een topproduct: de BH Fitness YV56 trilplaat is een echte aanrader. De BH Fitness YV56 trilplaat, speciaal ontworpen voor vrouwen en met een uiterst mooi design, beschikt over 3 verschillende manieren van trillen waardoor u alle spiergroepen kunt trainen. U kunt op deze manier niet alleen uw spieren verstevigen maar tevens eventuele cellulitis aanpakken.

€1.399,-

 (incl. BTW)

BH fitnessapparaat

Bent u geen fan van krachtapparatuur of loopbanden? Een trilplaat is een perfect alternatief. Het maakt namelijk geen gebruik van gewichten, maar trillingen. BH Fitness trilplaten zijn dus niet alleen ideale apparaten voor uw motivatie, maar ook voor het lichaam. Doordat een trilplaat enkel gebruik maakt van trillingen, wordt het lichaam op een andere manier getraind. Het apparaat geeft trillingen op hoge snelheid af, waardoor de spieren zich samentrekken en daaropvolgend weer ontspannen. Deze routine wordt continu herhaald. Het revolutionaire aspect? Normaliter komt dit proces een tot twee keer per seconde voor, maar op een trilplaat wel dertig tot vijftig keer per seconde! U hoeft er eigenlijk niets voor te doen, want de plaat doet het voor u. Bij BH Fitness trilplaten bent u dus niet alleen gegarandeerd van effectiviteit, maar ook van de beste kwaliteit. Met een groter concern boven zich, BH Group, en ruim honderd jaar ervaring in de fitnesswereld, weet BH Fitness precies waar een BH fitnessapparaat aan moet voldoen. Wacht dus niet langer en koop vandaag nog een BH Fitness trilplaat.

Home | Trilplaten

Print