Ballbike

Ballbike is hét musthave product op het gebied van fietsfitness. Op Fitness24 vindt u dan ook de enige echte ligfiets van dit merk en dat tegen de scherpste prijs! Daarbij hoeft u zich geen zorgen te maken over het zelf in elkaar zetten, want onze experts doen dat ter plekke voor u!

Wat de Ballbike nu precies is? Kort samengevat is het een combinatie van een ligfiets, gymbal en elastieken. Dat is ook precies waar dit apparaat goed voor is: fiets-, bal- en elastiekweerstandtraining. Hoe het werkt? Het werkt als elke andere ligfiets. U krijgt de nodige cardiotraining, werkt aan de conditie en verbrandt calorieën. Daar houdt het echter niet op. Door de stabiliteitsbal wordt het onderlichaam gestimuleerd om gebruik te maken van de core spieren tijdens sessie. Een extra work out erbij? Wissel de handvaten in voor de elastieken en train uw armspieren terwijl u fiets én aan uw buikspieren werkt!

De Ballbike is ontworpen door FitOne, een Amerikaans fitnessbedrijf, dat continu op zoek is naar innovatie. Het revolutionaire product is echter het resultaat van een simpele wens van de oprichter van FitOne: een goede conditie en gezond lichaam zonder te veel uren in de sportschool. Het resultaat: de Ballbike.

Sorteren

     

Ballbike Revolution recumbent ligfiets Ballbike Revolution recumbent ligfiets (BALLBIKE1)

Dit revolutionaire product van FIT One uit Amerika heeft zijn weg gevonden naar Europa en de BeNeLux. Er is nog nooit een vergelijkbaar fitness-apparaat geweest wat zulke goede prestaties mogelijk maakte in tegelijkertijd Cardio-, Core- en Krachttraining.

€1.999,95

 (incl. BTW)

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > Ballbike

Print