Adidas boxing Beoordelingen

Adidas boxing

Bij de Adidas boxing lijn zweren al heel veel boxers.Het Duitse supermerkAdidasis nog altijd één van de allergrootste leveranciers op de sportmarkt. Het merk sponsort wereldkampioenen Peter Aerts en Albert Kraus, die alle twee zweren bij de producten van Adidas boxing.  U als vechtsporter moet kunnen vertrouwen op boksartikelen van de allerbeste kwaliteit. Adidas boxing zorgt ervoor dat beoefenaars van thaiboksen, kickboksen, traditioneel boksen en MMA hun sport tot het uiterste kunnen beoefenen.

Adidas boxing is een dochteronderneming van het grote Adidas, dat in 1949 door de Duitser Adolf Dassler werd opgericht. De merknaam is ontstaan uit de voor- en achternaam van de schoenmaker. Door het ongekend grote succes van Adidas werd het merk al gauw veel meer dan een sportschoenenmerk alleen. Met verschillende lijnen worden beoefenaars van zo’n beetje elke sport bedient. Zo ook de boksers! Adidas boxing combineert de beste kwaliteit met een strak design. Geen wonder dat het nog altijd één van de meest gewilde merken is in de vechtsportwereld!

Op Vechtsport24.nl bieden wij u het beste van de producten die Adidas boxing levert. Van bokszakken tot kniebeschermers en van bitjes tot handschoenen.. Adidas boxing heeft het allemaal, en in alle mogelijke kleuren. Het merk heeft zelfs items met een design speciaal voor dames. Haal het uiterste uit uzelf en laat u daarbij helpen door de accessoires van Adidas boxing!


Lees meer over Adidas boxing >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Adidas boxing gemiddeld met een 9,13 in de 45 reviews hieronder :

Adidas Kunstlederen Bokszak 150 cm

Adidas Kunstlederen Bokszak 150 cm

Adidas Kunstlederen Bokszak 150 cm 1 10 9 Remco Luijkens 2016-09-05

<p>Erg fijne bokszak van kunstleer, had niet verwacht dat het kunstleer zo sterk, comfortabel en fijn zou zijn. Kan eerlijk gezegd amper verschil merken tussen echt leer en kunstleer bij deze zak...</p>

Bekijk hier het product Adidas Kunstlederen Bokszak 150 cm >

Adidas Kunstlederen Bokszak 150 cm

Adidas Kunstlederen Bokszak 150 cm

Adidas Kunstlederen Bokszak 150 cm 1 10 9 Joris Raithel 2016-05-31

<p>Super kwaliteit, snel in huis</p>

Bekijk hier het product Adidas Kunstlederen Bokszak 150 cm >

Adidas taekwondopak fighter zwarte revers

Adidas taekwondopak fighter zwarte revers

Adidas taekwondopak fighter zwarte revers 1 10 10 D. Otmans 2015-03-07

Het pak zit als gegoten en je voelt dat het gemaakt is van stevig polyster. Ondanks deze stevigheid

Bekijk hier het product Adidas taekwondopak fighter zwarte revers >

Adidas band master (satijn)

Adidas band master (satijn)

Adidas band master (satijn) 1 10 9 Tjeng 2014-10-09

Fijne kwaliteit band

Bekijk hier het product Adidas band master (satijn) >

Adidas judopak J930 wit

Adidas judopak J930 wit

Adidas judopak J930 wit 1 10 9 Mahault 2014-10-14

Judopak zit erg fijn en voelt zacht van binnenzijde aan wat fijn is voor lange traingen. Wanneer je naar kwaliteit van stof/naden van dit pak kijkt kun je zien dat het van zeer hoge kwaliteit is, zo voelt het ook aan. Super jodo pak!

Bekijk hier het product Adidas judopak J930 wit >

Adidas Beschermings Broek

Adidas Beschermings Broek

Adidas Beschermings Broek 1 10 9 Koen Overmee 2014-10-01

Fijne bescherming broek, zit erg fijn ook wanneer je gaat zweten. Goede bescherming op heupen, bovenbeen en op je 'stuitje'

Bekijk hier het product Adidas Beschermings Broek >

Adidas Beschermings Broek

Adidas Beschermings Broek

Adidas Beschermings Broek 1 10 10 Vincent 2014-10-06

Prima beschermkleding en snel in huis!

Bekijk hier het product Adidas Beschermings Broek >

Adidas Super Sporttas zwart/goud Medium

Adidas Super Sporttas zwart/goud Medium

Adidas Super Sporttas zwart/goud Medium 1 10 10 soewiet 2014-03-27

top tas, ik heb er heel veel plezier mee !!

Bekijk hier het product Adidas Super Sporttas zwart/goud Medium >

Adidas Super Sporttas zwart/goud Medium

Adidas Super Sporttas zwart/goud Medium

Adidas Super Sporttas zwart/goud Medium 1 10 10 Christa 2014-04-04

Supertas! Door de enorme rits ziet de tas er uniek uit. Wel is hij lastig op je rug te dragen maar losjes over de schouder draagt ook prima. Hoop ruimte in de tas zelf. Echt een blitse tas

Bekijk hier het product Adidas Super Sporttas zwart/goud Medium >

Adidas Super Sporttas zwart/goud Medium

Adidas Super Sporttas zwart/goud Medium

Adidas Super Sporttas zwart/goud Medium 1 10 10 Frank 2014-10-07

Degelijke tas met leuke grote rits wat hem erg mooi maakt, ben er erg blij mee!

Bekijk hier het product Adidas Super Sporttas zwart/goud Medium >

Adidas Enkelbeschermers

Adidas Enkelbeschermers

Adidas Enkelbeschermers 1 10 9 Gustaaf Lievendag 2016-06-29

<p>prima product heb het maar een week ,dus kwa duurzaamheid kan ik nog niks vertellen</p>

Bekijk hier het product Adidas Enkelbeschermers >

Adidas Kniebeschermer

Adidas Kniebeschermer

Adidas Kniebeschermer 1 10 9 Stephan 2014-10-13

Prima bescherming voor op de knieën, bestel vaak bij vechtsport24, altijd snel thuis

Bekijk hier het product Adidas Kniebeschermer >

Adidas Nylon Bokszak 120 cm

Adidas Nylon Bokszak 120 cm

Adidas Nylon Bokszak 120 cm 1 10 9 Carlo 2013-12-16

We hadden een bokszak besteld voor onze zoon voor 5 december, een keer gebeld en gemaild hierover of deze op tijd zou komen. Het waren goede en duidelijke antwoorden en de bokszak was op tijd geleverd. Goede service !

Bekijk hier het product Adidas Nylon Bokszak 120 cm >

Adidas judo broek IJF wit

Adidas judo broek IJF wit

Adidas judo broek IJF wit 1 10 9 James 2014-10-07

Super dat er ook losse broeken beschikbaar zijn, wanneer alleen broek kapot is is deze zeker een aanrader! Broek zakt ook niet snel af wat erg fijn is tijdens fanatiek sporten.

Bekijk hier het product Adidas judo broek IJF wit >

Adidas Sporttas Nylon

Adidas Sporttas Nylon

Adidas Sporttas Nylon 1 10 10 Carlo 2013-12-16

We hadden een Adidas sporttas besteld voor onze zoon, deze moest voor 5 december binnen zijn. Een keer gebeld en gemaild hierover, we werden goed en duidelijk geïnformeerd en de tas was op tijd !Deze bleek eigenlijk te groot te zijn, hierover weer gebeld en na 3 dagen konden we de tas omruilen in de winkel. Het teveel betaalde wordt terug gestort. Het was een goede service.

Bekijk hier het product Adidas Sporttas Nylon >

Adidas PU Bokszak 180 cm

Adidas PU Bokszak 180 cm

Adidas PU Bokszak 180 cm 1 10 9 Adriaan Honenkamp 2016-10-01

Bokszak heeft een perfect gewicht/lengte. Bij intensieve training blijft hij goed hangen en zwaait niet door de kamer. Prijs kwaliteit is erg goed en levering was zeer snel, tevreden!

Bekijk hier het product Adidas PU Bokszak 180 cm >

Adidas PU Bokszak 180 cm

Adidas PU Bokszak 180 cm

Adidas PU Bokszak 180 cm 1 10 9 Jurian Fiselier 2015-05-04

<p>Goede kwaliteit bokszak, goed gevuld. Netjes op tijd afgeleverd.</p>

Bekijk hier het product Adidas PU Bokszak 180 cm >

Adidas PU Bokszak 180 cm

Adidas PU Bokszak 180 cm

Adidas PU Bokszak 180 cm 1 10 10 Rudie Boltje 2016-03-31

<p>Netjes op tijd binnen gekregen geen schade of dergelijke hij hangt nu al een week dus ik raad dit product aan en top kwaliteit.</p>

Bekijk hier het product Adidas PU Bokszak 180 cm >

Adidas Fitness Bokshandschoenen Zwart/wit

Adidas Fitness Bokshandschoenen Zwart/wit

Adidas Fitness Bokshandschoenen Zwart/wit 1 10 9 Mannes Smeets 2015-01-22

Mooie bokshandschoenen, gebruik ze in de sportschool op de zak en ze zitten heel fijn!!!

Bekijk hier het product Adidas Fitness Bokshandschoenen Zwart/wit >

Adidas Boxfit Climacool Bokshandschoen Zwart

Adidas Boxfit Climacool Bokshandschoen Zwart

Adidas Boxfit Climacool Bokshandschoen Zwart 1 10 8 2014-11-11

Voor deze prijs een super bokshandschoen! heb hem voor de aankoop mogen testen in de boksschool en hij is perfect! wat mij het meeste aanspreekt is de climacool techniek die is toegepast, uitstekende ventialtie!!!!

Bekijk hier het product Adidas Boxfit Climacool Bokshandschoen Zwart >

Adidas PU Bokszak 150 cm

Adidas PU Bokszak 150 cm

Adidas PU Bokszak 150 cm 1 10 9 Mathies Elbers 2015-10-07

<p>De bokszak van 150cm besteld. Goede kwaliteit. Ook voor beentechnieken. Ook niet al te licht zodat je alleen kan trainen.</p>

Bekijk hier het product Adidas PU Bokszak 150 cm >

Adidas PU Bokszak 150 cm

Adidas PU Bokszak 150 cm

Adidas PU Bokszak 150 cm 1 10 10 Ron van den Barg 2016-06-01

<p>Goede bokszak niet te hard en goed voor de scheenbenen. Ik trap mijn schenen hier niet op kapot. Mijn kinderen gaan er ook soms op los en bevalt goed! Snelle levering van Vechtsport24.nl waar ik erg tevreden over ben!</p>

Bekijk hier het product Adidas PU Bokszak 150 cm >

Adidas PU Bokszak 150 cm

Adidas PU Bokszak 150 cm

Adidas PU Bokszak 150 cm 1 10 9 N. Bod 2015-08-27

<p>Ook ik heb hem besteld bij vechtsport24.nl en ik ben er tot nu toe erg tevreden over, ik kan me er prima op uitleven. Zeker een aanrader!</p>

Bekijk hier het product Adidas PU Bokszak 150 cm >

Adidas Speedbag (20 x 30 cm)

Adidas Speedbag (20 x 30 cm)

Adidas Speedbag (20 x 30 cm) 1 10 10 Harm Noeverman 2016-08-17

<p>Speedbal voldoet volledig aan mijn verwachting. Goede kwaliteit en volgende dag in huis.</p>

Bekijk hier het product Adidas Speedbag (20 x 30 cm) >

Adidas Super Sporttas zwart/goud Large

Adidas Super Sporttas zwart/goud Large

Adidas Super Sporttas zwart/goud Large 1 10 9 2015-02-13

Het exemplaar dat ik zocht en besteld had, werd niet langer geleverd door Adidas. Een alternatief werd gezocht in goed overleg via telefoon en email. Een nieuw model werd geleverd tegen de oude, lagere prijs. Prima opgelost en keurig geleverd - dank!

Bekijk hier het product Adidas Super Sporttas zwart/goud Large >

Adidas Super Sporttas zwart/goud Large

Adidas Super Sporttas zwart/goud Large

Adidas Super Sporttas zwart/goud Large 1 10 9 Rijpert 2016-02-17

De sporttas die ik besteld had was niet meer voorradig door een probleem met de leverancier. Dit is keurig opgelost doormiddel van een vervangend product met compensatie voor het lange wachten. Bedankt hiervoor!

Bekijk hier het product Adidas Super Sporttas zwart/goud Large >

Adidas Kruisbeschermer/Tok Heren Extra

Adidas Kruisbeschermer/Tok Heren Extra

Adidas Kruisbeschermer/Tok Heren Extra 1 10 9 Ronand 2014-10-16

Was toch naar iets meer protectie, padding en comfort opzoek dan een gangbare kruisbeschermer. Kan goed merken dat deze kruisbeschermer een vele malen fijnere gel padding heeft dan de vorige die ik had, helemaal tevreden!

Bekijk hier het product Adidas Kruisbeschermer/Tok Heren Extra >

Adidas Speedbag (17 x 25 cm)

Adidas Speedbag (17 x 25 cm)

Adidas Speedbag (17 x 25 cm) 1 10 10 Guus Buursink 2015-01-22

Uitstekende speedball, fijne kwaliteit en doet geen pijn aan de handen. Hij is niet al te groot waardoor je goed op je reactievermogen kunt trainen

Bekijk hier het product Adidas Speedbag (17 x 25 cm) >

Adidas MMA Competition Handschoenen

Adidas MMA Competition Handschoenen

Adidas MMA Competition Handschoenen 1 10 8 2013-12-19

goede kwaliteit,maat is moeilijk te bepalen> het zou fijn zijn als de afmeting van palm tot middelvinger erbij zou staan.

Bekijk hier het product Adidas MMA Competition Handschoenen >

Adidas karatepak K220K

Adidas karatepak K220K

Adidas karatepak K220K 1 10 9 Willem Blok 2014-10-06

Perfecte kwaliteit

Bekijk hier het product Adidas karatepak K220K >

Adidas judopak J800 wit

Adidas judopak J800 wit

Adidas judopak J800 wit 1 10 9 2014-03-12

Adidas J800 judopak gekocht en binnen enkele dagen al in huis. Prima pak wat geheel aan omschrijving en afbeelding vanuit de website voldoet. Fijne combinatie van een niet té zwaar pak, maar door de dubbele weving wel voldoende stevig voor intensieve training en wedstrijdjudo. Daarmee ook geschikt pak voor lesgever.

Bekijk hier het product Adidas judopak J800 wit >

Adidas judopak J800 wit

Adidas judopak J800 wit

Adidas judopak J800 wit 1 10 7 Gerrit Anne de Ruiter 2014-03-12

Keurig op tijd bezorgd, Vlgs afspraak

Bekijk hier het product Adidas judopak J800 wit >

Adidas judopak J650 wit

Adidas judopak J650 wit

Adidas judopak J650 wit 1 10 9 Dirk Schalk 2014-10-06

Prima judopak voor een mooie prijs. Sterke stof waar je minder snel in zweet.

Bekijk hier het product Adidas judopak J650 wit >

Adidas taekwondopak club zwarte revers

Adidas taekwondopak club zwarte revers

Adidas taekwondopak club zwarte revers 1 10 8 Rik 2014-10-09

Super pak met fijne bewegingsvrijheid

Bekijk hier het product Adidas taekwondopak club zwarte revers >

Adidas taekwondopak starter

Adidas taekwondopak starter

Adidas taekwondopak starter 1 10 9 Naud Telman 2015-10-21

Voor deze prijs absoluut perfect!!!!

Bekijk hier het product Adidas taekwondopak starter >

Adidas Kruisbeschermer/Tok Heren

Adidas Kruisbeschermer/Tok Heren

Adidas Kruisbeschermer/Tok Heren 1 10 8 Ewoud 2014-09-30

Fijne pasvorm en goede bescherming!

Bekijk hier het product Adidas Kruisbeschermer/Tok Heren >

Adidas Kruisbeschermer/Tok Heren

Adidas Kruisbeschermer/Tok Heren

Adidas Kruisbeschermer/Tok Heren 1 10 9 Remko Rensink 2014-10-06

Wel handig voor het sparren!

Bekijk hier het product Adidas Kruisbeschermer/Tok Heren >

Adidas Kruisbeschermer/Tok Heren

Adidas Kruisbeschermer/Tok Heren

Adidas Kruisbeschermer/Tok Heren 1 10 10 Feiko 2014-10-14

Kruisbeschermer zit TOP, schuurt niet tegen binnenkant van benen/lies wat ik bij vele andere kruisbeschermers wel heb, zeer tevreden!

Bekijk hier het product Adidas Kruisbeschermer/Tok Heren >

Adidas judopak J500 wit

Adidas judopak J500 wit

Adidas judopak J500 wit 1 10 9 Abdullah 2014-10-13

Prima stevig judopak, aanrader is om ruim in maat te kiezen. Ben 183cm en heb 190cm genomen, pak zit super!

Bekijk hier het product Adidas judopak J500 wit >

Adidas judopak J500 wit

Adidas judopak J500 wit

Adidas judopak J500 wit 1 10 9 Giel 2014-10-16

Nieuw pak was weer nodig want mijn vorige was te klein, heb voor dit pak gekozen omdat het qua prijs goed in de smaak viel. Heb hem 2 dagen na de bestelling mogen ontvangen en ben zeer tevreden over de kwaliteit van het pak!!

Bekijk hier het product Adidas judopak J500 wit >

Adidas judopak J500 wit

Adidas judopak J500 wit

Adidas judopak J500 wit 1 10 8 Johan 2014-11-27

Goed pak, zit direct goed. Prima product. Ben zelf 1.87 en heb een 1.90 pak.

Bekijk hier het product Adidas judopak J500 wit >

Adidas judopak J500 wit

Adidas judopak J500 wit

Adidas judopak J500 wit 1 10 9 2015-04-07

Prima pak. Sterke kwaliteit. Snelle levering. Een aanrader.

Bekijk hier het product Adidas judopak J500 wit >

Adidas Buik Beschermer

Adidas Buik Beschermer

Adidas Buik Beschermer 1 10 9 Ton 2014-10-09

Prima buikbeschermer die ook fijn zit tijdens lange trainingen, fijn om met trainingspartner mee te trainen

Bekijk hier het product Adidas Buik Beschermer >

Adidas Buik Beschermer

Adidas Buik Beschermer

Adidas Buik Beschermer 1 10 10 Twan 2015-01-19

fijne buik beschermer van goede kwaliteit en de prijs valt nog reuze mee, boven mijn verwachtingen. Tevens vond ik de levering erg snel en was netjes verpakt

Bekijk hier het product Adidas Buik Beschermer >

Adidas Performer Training Bokshandschoenen

Adidas Performer Training Bokshandschoenen

Adidas Performer Training Bokshandschoenen 1 10 10 Bert Van der Jeught 2015-05-29

Goede handschoenen - voelen goed aan en geven een goede steun aan de pols - ideaal voor beginners

Bekijk hier het product Adidas Performer Training Bokshandschoenen >

Home | Merken > Adidas boxing > Beoordelingen

Print